Trerätters meny
Förrätter:
- 199 kr Skaldjursoppa med cognacsgrädde
- 159 kr Färskrökt lax med pepparrotsgrädde och räkor
- 159 kr Avocados med marinerade räkor
- 179 kr Herrgårdscanapé (hackad rökt lax, räkor, ägg, dressing och löjrom)
- 159 kr Sallad Toscana (ruccola, soltorkade tomater, parmaskinka och rostade pinjenötter)
Varmrätter:
- 375 kr Färserade rödtungsrullader med skaldjursås
- 365 kr Torskrygg med örtagårdsås från den egna kryddträdgården
- 395 kr Helstekt oxfilé med rödvinsås och örtpotatis
- 365 kr Helstekt fläskfilé med fransk senapsgräddsås
- 445 kr Renfilé med akvavitsås och örtpotatis
- 395 kr Marinerad lammfilét med rosépepparsås
Desserter:
- 149 kr Fruktsallad på färska frukter och likörgrädde
- 149 kr Gräddvaniljglass med varm hjortronsylt
- 149 kr Vaniljparfait med mangosorbet
- 149 kr Apelsin och saffransglass med färsk frukt och smördeg
- 149 kr Hjortronparfait med vispgrädde och bärcouli
- 149 kr Chokladfondante med hallonglass och färska bär
Pris: Tre rätter 650kr
Dryck debiteras efter åtgång. Moms ingår i priset. Paketpriser gäller endast om sällskapet samsas om likadana menyer. Specialkost tillkommer 15% kostnad. I övrigt priser inom parentes.
Med hopp om att något av ovanstående faller Er till belåtenhet ser vi fram mot en beställning.